Runde og firkantede bordbænkesæt fra Plus

Runde bordbænkesæt fra Plus

Vi har i 2013 oplevet en stigende interesse i runde og firkantede bordbænkesæt fra plus, derfor har vi udvidet vores sortiment så du nemmere kan finde det bordbænkesæt som passer til din have.

Besøg vores hjemmeside og se alle de forskellige modeller af bordbænkesæt som vi kan tilbyde på jmkiil.dk

Tekniske specifikationer

Rundt bordbænkesæt
Plankerme er fremstillet i trykimprægneret nåletræ
Inkluderer hul til parasol (passer til Ø40mm stang)
Plankererne er: 42mm x 116mm
Bordpladen måler: Ø119cm
Siddehøjden er på: 44cm

rundt bordbænkesæt i træ

Runde bordbænkesæt giver en meget mere social oplevelse idet siddepladserne er mere kompakte herved kommer man til at sidde mere hyggeligt og samlet. Har du brug for oplysninger om runde bordbænkesæt eller kunne du tænke dig at se vores andre modeller, kan du se vores udvalg i webshoppen ved at følge dette link.

Firkantede bordbænkesæt fra Plus

Firkantede bordbænkesæt giver en æstetisk anderledes oplevelse end de runde bordbænkesæt, dog opfylder de samme basale krav til en social have eller terrasse oplevelse.

Tekniske specifikationer

Firkantet bordbænkesæt
Bordpladen måler: 118cm x 118cm
Total mål: 237cm bred, 237cm Lang, 73cm Høj.
Plankerne består af 42mm trykimprægneret nåletræ
Desuden er der hul til en parasol som passer til en Ø40mm stang

firkantet bordbænkesæt i træ

Den firkantede model er solidt fabrikeret i trygimprægneret nåletræ og passer ind i næsten alle former for terrasser og haver, modellen er specielt tiltalende hvis man har brug for en lille hyggelig krog. Du kan se vores andre runde og firkantede bordbænkesæt modeller på jmkiil.dk

Jmkiil har et bredt sortiment inden for firkantede og runde bordbænkesæt som du frit kan se her på siden, eller du kan besøge jmkiil.dk hvor du kan se hele vores vare sortiment som også indeholder andre bordbænkesæt modeller. Her vil du helt sikkert kunne finde det bordbænkesæt som du leder efter.

Har du brug for hjælp eller support i forbindelse med bordbænkesæt så står vi altid til rådighed på jmkiill.dk her kan du altid få fat på os igennem vores kontaktside