Nostalgi plankebord fra Plus

bordbænkesæt.dk og jmkiil.dk præsenterer planke bordbænkesættet Nostalgi.

Nostalgi til haven med dette klassiske plankebord fra plus, jmkiil og bordbænkesæt.dk er med til at afsløre den nye bordbænkesæt model nostalgi til en fordelagtig pris.

Nostalgi bordbænkesæt i sort
Mangler du et solidt plankebord? eller kunne du bruge nogle smagfulde plankebænke? Så er Nostalgi bordbænkesættet fra plus måske lige noget for dig.

Bordbænkesættet er fremstillet i trykimprægneret træ i en solid godstykkelse, du får her en klassisk bordbænke model som har et stilfuldt design som passer ind i de fleste haver, har du behov for vejledning eller spørgsmål til bordbænkesættet er du velkommen til at kontakte os.

Nostalgi plankebord fra Plus

Se de fine billeder af vores nostalgi plankeborde og de tilhørende plankebænke, sættet fremstår i et klassisk design og kan fås både i trykimprægneret træ, Sort tryk eller en gråbrun model.

Nostalgi plankebord i tryk
Nostalgi plankebordet er et nydeligt bordbænkesæt, som har en gammeldags stil over sig. Hvilket er grunden til navnet på sættet, desuden gør de klassiske farver også plankebordet til en populær model på markedet.

Tekniske informationer:

Her får du de tekniske informationer om nostalgi bordbænkesættet, hvad du får hvis du køber modellen ved os og hvilke valgmuligheder du har hos jmkiil.dk.

Nostalgi plankebord:B: 75x L:177 x H:72cm

Nostalgi plankebænk: B75x L:177x H:44cm

Når man køber Nostalgi bord/bænkesæt komplet får man følgende:

1x plankebord

2x plankebænk

Bordbænkesættet fås i henholdsvis tryk, sort, eller gråbrun

Nostalgi bordbænkesæt i gråbrun

Har du brug for vejledning eller har du spørgsmål til vores bordbænkesæt, så er du velkommen til at kontakte vores support afdeling på jmkiil.dk Vi står altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Du kan altid se det fulde udvalg af bordbænkesæt på vores produktside på jmkiil, her har vi ikke kun Nostalgi udgaven fra plus men også forskellige andre modeller såsom Trællebænke, basic bordbænkesæt i metal eller bordbænkesæt til børn.