42mm bordbænkesæt med vippesæder fra Plus

42 mm bordbænkesæt med vippesæder fra plus

Jmkiil har en lang række spændende bordbænkesæt med vippesæder, sidde bordbænkesæt findes i forskellige modeller og farver og er yderst praktiske idet du uden videre kan vippe sædet op og flytte bordbænkesættet hvis dette bliver nødvendigt.

Bordbænkesættet er lavet i 42 mm brædder i forskellige materialer således sikrer jmkiil at du helt sikkert finder den udgave som passer bedst til din terrasse eller have.

Tekniske specifikationer

42 mm brædder i trykimprægneret fyrretræ
155cm Bredde, 177cm Lange og 70cm høje.

Bordbænkesættet kan også fås med ryglæn
2x ryglæn Bredde 179cm, 177cm Lange og 70cm høje.

Bordbænkesættet fås i henholdsvist trykimprægneret fyrretræ, Sort trykimprægneret fyrretræ eller lærk.

Bordbænkesæt med vippesæder i trykimprægneret fyrretræ

træ bordbænkesæt i tryk

Bordbænkesæt med vippesæder i trykimprægneret fyrretræ er den klassiske model som passer ind i en hver kolonihave, modellen fås både med og uden ryglæn.

Sort bordbænkesæt med vippesæder i trykimprægneret fyrretræ

træ bordbænkesæt i sort

Det sorte bordbænkesæt med vippesæder er stilfuldt fremstillet og malet i trykimprægneret fyrretræ denne klassiske model får nyt liv af den mørke farve og passer sikkert ind på din terrasse eller i hjørnet af din have.

Bordbænkesæt med vippesæder i lærk

træ bordbænkesæt i lærk

Bordbænkesættet i lærk er et yderst klassisk og stilfuldt bordbænkesæt med opklappelige sæder hvor du her også har mulighed for at få ryglæn til dit bordbænkesæt. Hvis du har brug for en mere naturlig stil i din have, så er bordbænkesættet i lærk den helt rigtige investering idet du får et naturligt look i en høj kvalitet.

Har du behov for at se vores store udvalg af bordbænkesæt hos jmkiil.dk har du mulighed for at gå ind på vores webshop, hvor vi viser alle vores forskellige bordbænkesæt.

Har du behov for at vejledning inden for bordbænkesæt står vi altid gerne tilrådighed ved jmkiill.dk her vil du altid kunne få kontakt til os igennem vores supportafdeling, enten via email, telefon eller vores online chat.